Dimecres, 3 de juliol de 2024
Fira

Tremp es vesteix de gala per la 53a Fira de Primavera

La novetat d'aquest any és la primera edició del "Pallars Food Fest", que pren el relleu del tradicional tast gastronòmic

Redacció 4 de maig de 2017 a les 10:00
El nucli de la Fira és la Rambla Doctor Pearson | Ajuntament de Tremp
Aquest cap de setmana se celebra una nova edició de la Fira de Primavera de Tremp, amb un programa d'actes ple de propostes lúdiques, culturals, musicals i gastronòmiques. El conseller de Territori, Josep Rull, serà l'encarregat d'inagurar la fira, que aquest any arriba a la 53ena edició. 

Com a novetat, destaca la primera "Pallars Food Fest", la mostra de cuina, vins i cerveses de la comarca, organitzada per l'Associació de Professionals de l'Àmbit Turístic del Pallars (APAT), i que comptarà amb la teatralització de la companyia A Galet. L'obertura del tast serà el dissabte al Pavelló del Casal, a partir de dos quarts de vuit del vespre. 


Els carrers i places de Tremp acolliran un bon nombre d'expoistors de tots els àmbits, des de l'agroalimentari fins al motor, a més de les parades d'un gran nombre d'entitats i associacions trempolines. Durant tot el cap de setmana, els visitants de la Fira podran gaudir d'activitats com els aperitius i concerts al carrer de l'Escola de Música de Tremp, l'actuació dels Castellers d'Altafulla i els Castellers de Roquetes i, per descomtat, la cercavila amb els Gegants de Tremp, els músics de la Casa del Sol Naixent i les colles de diables de la trobada de Bestiari de Foc. 

Coincidint amb la Fira de Primavera, l'Associació Cultural de Vehicles Clàssics del Pallars organitza la cinquena trobada de vehicles clàssics. El dissabte faran una ruta pel Pallars i diumenge recorreran les carreteres de la Vall Fosca. A més, la Colla de Diables Lo Peirot prepara la segona edició de la Pallars de Foc, i proposa tot d'activitats relacionades amb el foc i les bèsties de foc. 
 

PROGRAMA D'ACTES de la Fira de Primavera de Tremp 2017

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació