Dilluns, 1 de juliol de 2024
Emergències

FGC cedeix als Bombers uns carretons per emergències al tren de la Pobla

L'objectiu és millorar la seguretat i facilitar les actuacions dels Bombers en emergències a la línia de tren

Redacció 5 de maig de 2017 a les 10:06
Membres dels Bombers realitzant l'exercici de prova dels carretons | Bombers
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a través d’un conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior, ha cedit de forma gratuïta carretons d’emergències a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) amb l’objectiu de millorar la seguretat i facilitar les actuacions dels operatius dels Bombers de la Generalitat en les emergències a les línies de ferrocarril.
 

A partir d'aquest acord, la Regió d'Emergències de Lleida dels Bombers ha rebut dos carretons. La plataforma, amb un pes de 60 quilograms, està formada per tres grups de peces: dos eixos amb rodes, quatre panells perforats antilliscants i una barana. Aquesta plataforma està dissenyada per aconseguir un ràpid i fàcil muntatge, d'uns set minuts aproximadament, fins i tot en situacions de poca visibilitat.

Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han realitzat un exercici de rescat a les vies de FGC a Viladordis on s’han posat a prova els nous carretons. En el simulacre han assistit el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), Juli Gendrau, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació