Dilluns, 22 de juliol de 2024
solidaritat

Presenten en societat la concentració de motos solidària «Moto Pirinaic's»

Sort esdevindrà del 2 al 4 de juny el centre motard del Pirineu amb aquesta trobada en benefici de nens amb càncer

Redacció 6 de maig de 2017 a les 11:03
Foto de grup de la presentació de la trobada, aquest matí, a Barcelona | Salut
La seu del Departament de Salut ha acollit aquest matí la presentació de la primera edició de la Moto Pirinaic's, la concentració de motos en benefici de nens amb càncer que tindrà lloc del 2 al 4 de juny a la capital del Pallars Sobirà. La trobada, coorganitzada per l'associació Moto Events Solidaris i l'Ajuntament de Sort, compta amb la participació d'Afanoc i de diferents agrupacions de motoristes.

La trobada serà oberta a tots els aficionats a les motos que, a banda de programar activitats entorn dels vehicles de dues rodes, té com a objectiu principal recaptar fons que aniran destinats íntegrament a l'Afanoc. El Departament de Salut s'ha volgut sumar a aquesta iniciativa, que té com a finalitat donar suport i visibilitat al càncer infantil.


En l'acte de presentació, el conseller de Salut, Antoni Comín, ha ressaltat que “el càncer infantil ens colpeix més a tots perquè s'ajunta la gravetat de la malaltia i l'edat dels afectats i té, a més, un gran impacte en les famílies i el seu entorn”. 

Per la seva banda, l'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha donat les gràcies a tots els actors implicats i en especial a la gent de Sort i de la comarca, i ha posat de relleu "la solidaritat i el caire social" d'aquesta iniciativa. Monterde també ha apuntat que, a més de la vessant solidària, la Moto Pirinaic's 2017 "és una molt bona oportunitat per donar a conèixer el territori, la gastronomia i la cultura pirinenca".

El reconegut actor pallarès, Carles Canut, molt compromès amb els temes relacionats amb el càncer i "gran ambaixador del Pallars", tal com l'ha presentat Comín, també dóna suport a aquesta iniciativa solidària. En la seva intervenció, Canut ha insistit que "si una cosa defineix a la gent del Pallars és la solidaritat".

Per últim, la diputada pallaresa al Parlament, Carmina Castellví, ha assegurat que "quan la societat civil es mou, el país avança, i aquesta iniciativa n'és un gran exemple".
 

Inscriu-te a la Moto Pirinaic's 2017

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació