Dilluns, 8 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars cau a Borges abans de la «final» de Viladecans (57-52)

Els trempolins es jugaran les seves opcions d'ascens el proper dissabte al Baix Llobregat | El Club Bàsquet Tremp posarà un minibus a disposició dels aficionats que vulguin presenciar el partit

Redacció 8 de maig de 2017 a les 10:52
El Tremp afrontarà el proper dissabte el partit més important de l'any | CB Tremp
Derrota intranscendent del Natural Optics Pallars Tremp, aquest diumenge, a la pista del CB Borges Garrigues. Els de la capital del Pallars Jussà es jugaran l'ascens a Segona Catalana el proper dissabte a la pista del Viladecans en l'últim partit de la temporada regular. En cas de guanyar, el Tremp acabaria la competició en segon lloc, plaça que dóna accés a la promoció d'ascens. En cas de perdre, l'equip quedaria tercer i sense premi en la millor temporada dels últims anys.

El matx a Borges va ser molt intens, en un partit dominat per les defenses i les imprecisions en atac. El primer quart va ser molt igualat, amb dos conjunts que jugaven sense pressió però amb la tensió característica d'un derbi lleidatà. Després dels primers deu minuts (14-16), el Borges va reaccionar i al segon període es va posar per davant, aconseguint un màxim avantatge de 7 punts (34-27) a les portes del descans, on es va arribar amb 34-29 al marcador.

A la represa la diferència va augmentar fins el 43-33, però el Tremp va reaccionar i amb un parcial de 0-12 es va posar per davant, assolint un màxim avantatge de 4 punts a falta de cinc minuts pel final (45-49). El Borges, però, no havia dit l'última paraula, i amb una defensa intensa va aconseguir capgirar novament el marcador per endur-se el partit (57-52).

Després d'aquesta "dolça" derrota, el Natural Optics Pallars és tercer, amb 22 victòries i 5 derrotes, a un triomf del Viladecans, que és segon. Ara l'equip es conjura pel partit més important de la temporada, el que disputarà el proper dissabte, a les 18h, a la pista dels del Baix Llobregat. Tots dos equips es juguen una única plaça per disputar la promoció d'ascens a Segona Catalana.

Donada la transcendència del matx, el Club Bàsquet Tremp posarà a disposició dels socis i aficionats que vulguin acompanyar l'equip un minibus per presenciar aquest partit tant important. Tots aquells que hi estiguin interessats, es poden posar en contacte amb el club enviant un correu a cbtremp@gmail.com. L'hora i el lloc de sortida, a Tremp, estan encara per determinar i el preu serà de 5 euros.