Tremp i Pobla empaten els seus partits i tot continua igual a la classificació

El Rialp cau a casa contra el Tornabous (0-3)

Redacció 8 de maig de 2017 a les 09:06
El Rialp i el Tremp jugant, en una imatge d'arxiu | Anna Llorens
El partit entre el Tremp i el Vilanova de l'Aguda es salda amb un empat sense gols (0-0). Després d'una primera part més aviat avorrida, els trempolins van millorar després de la represa del partit però la falta d'encert de cara a porteria i la bona actuació del porter rival els va privar de sumar els tres punts.

Mateix resultat al partit que enfrontava el Pobla i el Vallfogona (2-2). Al final de la primera part, els poblatans perdien per 0-2, però es van saber aixecar. Els gols de Centeno i Llebot van forçar l'empat.

De la seva banda, el Rialp va caure a casa contra el Tornabous (0-3). Els visitants en van tenir prou en quaranta minuts per sentenciar el partit. El tercer gol va pujar al marcador després que el local Ben Yazide es marqués a pròpia porta.

L'empat del Pobla beneficia els trempolins que sumen 70 punts i mantenen la distància de quatre punts respecte el Vallfogona. El Tremp, però, continua tenint un partit pendent per jugar. El Pobla continua cinquè, ara sis punts del quart classificat. El Rialp és cuer i tanca la classificació.

En la següent jornada el Tremp visita el camp de l'Angulària, el tercer classificat. El Pobla viatja a Torà i el Rialp jugarà contra el Butsènit, també com a visitant.