L'
Associació Gastronòmica La Xicoia celebra aquest diumenge la desena edició del sopar de la Xicoia d'Or. Durant la nit, s'entregaran les Xicoies d'Or, els guardons que concedeix l'associació per premiar el reconeixement a la trajectòria professional, al producte de l'any, a la promoció pallaresa i al gastrònom de l'any.
El president de l'associació, Ramon Aytés, ha explicat a
Pallars Digital que el premi que més il·lusió els fa repartir és el de la trajectòria professional, ja que "és un reconeixement als cuiners anònims que porten molts anys treballant i que mai ningú els agrairà".
El producte local i de temporada tindrà un gran protagonisme al sopar, que se celebrarà a l'Hotel Pessets de Sort i que estarà servit pels 21 restaurants que formen l'entitat. La Xicoia és una associació que va néixer el 2003 per agrupar professionals de la restauració amb l'objectiu de difondre els atractius i les característiques de la cuina del Pallars. De ben segur que entre els plats del sopar no hi faltarà la xicoia, el tipus d'enciam que dona nom a l'associació.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi