futbol

El Tremp celebra el campionat amb rua... i golejada (7-0)

El Pobla guanya el Tornabous (3-0) i suspenen el partit entre el Rialp i el Cervera B

Redacció 22 de maig de 2017 a les 09:34
El Tremp, mostrant la copa durant la celebració | Llibert Cases
Cap de setmana rodó per al CF Tremp que, l'endemà de celebrar el campionat de lliga pels carrers de la ciutat, va golejar l'Oliana (7-0) al Pedrasanta. La festa ja va començar al minut 1 del partit, quan Jonatan aconseguia el primer dels cinc gols que va anotar. El marcador el van completar els gols de Colom i de Fernández. Els últims minuts del partit van servir perquè debutés el juvenil Roger Farré i coincidir, per primera vegada, amb els seus dos germans al camp.

De la seva banda, una bona segona part va permetre al Pobla sumar els tres punts contra el Tornabous (3-0). Després d'uns primers 45 minuts força igualats, el marcador no es va moure fins que Centeno, al minut 64, va aconseguir el primer gol. Molleví al 80 i Ribeiro al 84 van completar la golejada.

Qui no va poder tancar la temporada davant dels seus seguidors va ser el Rialp. El Rialp havia de rebre la visita del Cervera B, però el partit es va suspendre per la incompareixença del rival.

Amb la lliga ja decidida, a la competició li queda encara una jornada, la que disputarà el Tremp a Vallfogona de Balaguer, el Pobla al camp del Butsènit i el Rialp a Tàrrega.

Rua pels carrers de Tremp

Una setmana després de proclamar-se campió del grup 14 de Tercera Catalana, el Tremp va celebrar amb la seva afició l'ascens de categoria. La jornada va començar al balcó de l'Ajuntament, on la plantilla i el cos tècnic va rebre la felicitació directa de l'alcalde. Després l'equip va entrar a l'església de Tremp per fer una ofrena a la Verge de Valldeflors.

L'equip va recòrrer els carrers de la ciutat dalt d'un remolc Foto: Llibert Cases

Al sortir, un tractor amb remolc els estava esperant per dur-los pels carrers de la ciutat, acompanyats pels seus seguidors. Durant tota la rua, els jugadors no van deixar de mostrar la copa que els condecorava com a campions.

La plantilla del CF Tremp va ser rebuda a l'Ajuntament de Tremp. Foto: Llibert Cases