Dilluns, 22 de juliol de 2024
BTT

Espot es queda sense el campionat de Catalunya de descens en bicicleta

Una avaria en el subministrament elèctric obliga a ajornar sense data la prova

Redacció 24 de maig de 2017 a les 09:21
Els 230 participants van poder entrenar dissabte | DH Espot
Aquest diumenge l'estació d'Espot Esquí havia d'acollir el Campionat de Catalunya DH Espot, de descens en bicicleta. Quan tot estava preparat, però, els organitzadors es van veure obligats a suspendre'l. Una avaria en el subministrament elèctric va deixar tota la vall sense electricitat, i per tant els remuntadors van quedar inoperatius.

La prova havia reunit prop de 230 participants, que dissabte van poder entrenar pel recorregut on havia de transcorre el campionat. Un traçat que passava prop del bosc del telecadira La Roca, a tocar de la pista vermella La Rampa, i per la qual s'hi feia el descens en diferents trams que combinaven bosc i pista. Però l'avaria soferta diumenge va impossibilitar l'ús del telecadira. 

 

Un dels participants fent un salt a la Rampa durant els entrenaments. Foto: DH Espot


Ara, la Federació Catalana de Ciclisme i els organitzadors de la cursa estan buscant alternatives per poder oferir una nova data pel campionat de descens. Segons ha informat la Federació, buscarà una nova seu. Espot Esquí no podrà acollir la prova perquè el telecadira de La Roca té programada pels propers dies una aturada tècnica per realitzar-hi tasques de manteniment. 
 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació