futbol

Última jornada de tràmit per als equips pallaresos

Tremp i Rialp tanquen la Lliga amb derrota i el Pobla empata al camp del Butsènit

Redacció 29 de maig de 2017 a les 10:11
Abans del partit, el Vallfogona va fer el passadís als campions | CF Tremp
Última jornada al grup 14 de Tercera Catalana. Amb la classificació de la lliga ja decidida des de fa dues setmanes, els equips pallaresos encaraven l'últim partit sense jugar-se res. El Tremp visitava el camp del segon classificat, el Vallfogona B. Els trempolins van dominar el partit i durant tot el matx van tenir el control de la pilota. Però l'únic gol del partit es va sumar al marcador de l'equip local, fent que els tres punts disputats es quedessin a la Noguera.

El Pobla va aconseguir empatar contra el Butsènit (4-4) en un partit que, fins al minut 78, semblava que l'acabaria perdent. El matx arribava al descans amb un 1-0 al marcador, a favor de l'equip de Montgai. Cinc minuts després de la represa, Molleví marcava l'empat; però poc després el Butsènit marcava tres gols pràcticament seguits. El 4-1 semblava definitiu, però tres gols, aquest cop, del Pobla en els últims deu minuts firmaven l'empat del partit.

El Rialp, sentenciat des de fa setmanes, va tancar la lliga amb una golejada. Visitava el camp del Tàrrega, d'on va sortir-ne amb un 7-0 en contra. El partit va començar amb un gol matiner del jugador local Baiget, que acabaria el matx marcant-ne quatre.

Els trempolins acaben la temporada liderant la classificació del grup amb 74 punts (22 victòries, vuit empats i dues derrotes). L'any que ve el Tremp competirà a la Segona Catalana. El Pobla se situa cinquè amb 54 punts (16 partits guanyats, sis d'empatats i deu de perduts). El Rialp, que l'any que ve jugarà a Quarta Catalana, acaba cuer amb tan sols 5 punts, que tot i aconseguir una victòria i tres empats, la sanció per incompareixença a un partit els castigava amb la deducció de tres punts.