Dimecres, 3 de juliol de 2024
Pistes d'esquí

FGC augmenta un 36% la inversió a les pistes d'esquí d'Espot i Port Ainé

Sumant la inversió del tren de la Pobla, FGC destinarà tres milions d'euros

Redacció 30 de maig de 2017 a les 09:04
FGC invertirà més de dos milions d'euros | Skipallars
El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ha presidit aquest dijous dia 25 la Comissió Assessora del Pallars per fer seguiment dels objectius fixats a les estacions del Pallars així com consensuar amb els membres de la comissió les estratègies a seguir de cara als propers mesos.

Pel que fa al Pla Estratègic a seguir durant l’any 2017, les inversions previstes a Espot i Port Ainé sumen un total de 2.330.000€. Aquesta xifra suposa un increment del 36% respecte a la inversió de l’any 2016, destinada principalment a remuntadors, edificis, energia i instal·lacions, màquines trepitjaneus, pistes i producció de neu, entre d’altres.


Pel que fa a la carretera d’accés a Port Ainé, hi ha prevista una inversió de 400.000€ en tasques de manteniment i estabilització de talusos. D’aquesta manera, Ferrocarrils té previst invertir l’any 2017 en el Pallars, tant en l’ambit de Turisme i Muntanya com de la línia de tren de Lleida-La Pobla, més de 3.000.000 d’euros.

Aposta per la venta online

Ferrocarrils ha dedicat una part de la comissió a presentar les novetats en els sistemes de venda i accés a les estacions amb un clar impuls per la comercialització a través dels sistemes d’e-commerce. Concretament, a les estacions del Pallars aquesta temporada s’han arribat a triplicar en el cas d’Espot, i a duplicar en el cas de Port Ainé, les operacions de venda de forfets, lloguers i activitats, sobre la plataforma on-line, respecte de la temporada anterior.
 
Aquesta aposta clara per la comercialització directa, mitjançant plataformes on-line, també porta a adaptar els sistemes de venda i control d’accés a les estacions, per facilitar l’ús dels clients. En aquesta línia s’està treballant per a la implantació, la propera temporada 18-19, d’un sistema de “mans lliures” a totes les estacions del grup. Aquesta tecnologia suposarà la utilització d’un forfet sobre targeta xip, el que millorarà les condicions d’ús dels clients, que podran comprar on-line el seu forfet i accedir directament a pistes sense passar per les taquilles.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació