L'
Ajuntament de Tremp, a través del seu dispositiu d'inserció social i laboral
Treiem-ne més profit, ha organitzat per aquests mesos de maig i juny un curs de cuina de primavera adreçat als beneficiaris del dispositiu i persones a l'atur o en risc d'exclusió social. La proposta formativa consisteix en 20 hores de classes teòriques i pràctiques, que ofereix el cuiner Oriol Pallarès, de l'empresa
És Pallarès i membre de l'associació
Àpat Pallars Jussà.
Durant el curs, els participants aprendran a cuinar diferents productes entre els quals destaquen les carns blanques, llegums i arrossos, diferenciant les varietats i la manera de combinar-los per aconseguir plats complets i saborosos. Així mateix, se'ls ensenyarà a utilitzar de forma segura les eines de cuina.
L'objectiu d'aquest curs, així com els que es van organitzant al llarg de l'any i que complementen el projecte
Treiem-ne més profit, és oferir recursos formatius i millorar les competències dels usuaris per tal d'obrir-se noves portes i facilitar la seva inserció/reinserció al món laboral.
En què consisteix el projecte?
El projecte
Treiem-ne més profit actua en dos vessants per mirar de minimitzar els greus efectes de la crisi a la nostra societat. Per una banda, recuperant els excedents alimentaris dels supermercats locals i allargant la vida d'aquests aliments perquè se'n beneficiïn les persones amb risc de pobresa i exclusió social; i per altra banda, oferint formació a aquest mateix sector de la població per tal que es puguin reinserir amb garanties d'èxit.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi