Dissabte, 6 de juliol de 2024
ciclisme

La Volta Ciclista a Lleida farà parada a Tremp

Tres de les quatre etapes de la Volta tindran l'inici o el final a la capital del Jussà

Darío Albert 6 de juny de 2017 a les 09:08
Ciclistes arribant a Tremp en l'edició de l'any passat | Volta a Lleida
Tremp prendrà gran protagonisme durant la Volta Ciclista Internacional a Lleida, que se celebrarà del 15 al 18 de juny. La ciutat pallaresa serà enguany el final de la primera etapa, l'inici de la segona i, altre cop, final de la tercera. La Volta a Lleida, que arriba a la 60a edició, arrencarà el dijous 15 a Lleida en direcció a Tremp.

L'endemà, els ciclistes recorreran els 136 quilòmetres que separen la capital del Pallars Jussà amb Vielha, pujant pel port de la Bonaigua. El dissabte 16 els participant tornaran a fer el port per arribar fins a Gerri de la Sal, travessant Llavorsí, Rialp i Sort. A Gerri de la Sal pujaran direcció a Montcortés i, des d'allà a la Pobleta de Bellveí i la Pobla de Segur, abans d'enfrontar l'últim tram de la etapa, que finalitzarà a Tremp. 


L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha destacat a Pallars Digital tots els avantatges que suposa ser inici i arribada d'etapa pel que fa als sectors de l'hosteleria, el comerç i la restauració. L'organització preveu que entre 16 i 18 equips participin a la prova, mentre l'alcalde de Tremp xifra els participants en prop de 180. 
 

Imatge promocional de la 60a Volta a Lleida. Foto: Volta a Lleida



Aquest és el segon any consecutiu que la Volta a Lleida passa per Tremp, des que es va recuperar l'any 2014 després que es deixés de fer per problemes econòmics. Segons Ubach, aquesta prova era molt prestigiosa i "s'ha d'agrair tot l'esforç per, poc a poc, arribar a ser el que era". Des que es va recuperar, cada any ha anat guanyant en etapes, i ara es treballa per a que en l'edició de l'any que ve s'arribi als cinc dies i passi també per la Seu d'Urgell. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació