Dilluns, 22 de juliol de 2024
turisme

Collegats i Boumort comparteixen projectes per enfortir la xarxa turística

La jornada ha comptat amb la presència de productes turístics com el Cinquè Llac, el Ramat de Camins i la Gran Aventura dels Pirineus

Redacció 15 de juny de 2017 a les 09:12
Alguns dels agents participants compartint experiències durant el dinar | Collegats-Boumort
Les empreses del sector turístic que operen als espais naturals de Collegats i Boumort es van trobar el passat dimarts en una jornada de treball a Gramuntill, al terme municipal de la Pobla de Segur, per donar a conèixer els seus productes en aquests espais naturals emblemàtics del Pallars i enfortir la xarxa turística al territori.

Entre els agents turístics hi han participat empreses de guies i activitats, allotjaments, agències de viatges, equipaments i dinamitzadors culturals, oficines de turisme, associacions professionals i productors agroalimentaris. La jornada va comptar amb la presència de productes turístics emblemàtics del Pallars com El Cinquè Llac, el Ramat de Camins i la Gran Aventura dels Pirineus. 


La jornada va incloure una pujada a pas de ruc fins a Gramuntill, una descoberta de l'entorn del Mas i un espai de treball en que les empreses van donar a conèixer els seus productes a la resta d'agents turístics del territori. Finalment es va cloure amb un dinar-espai d'intercanvi informal a base de productes del territori ofert per l'Ajuntament de la Pobla de Segur. 

Convocada per l'Ajuntament de la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Reserva de Boumort, la jornada s'emmarca dins la línia de treball Assistència tècnica per a la valorització turística de l'espai protegit de Collegats al Pallars Jussà finançada a través del programa Treball a les 7 comarques del SOC.

Aquesta línia de treball dóna continuïtat al la línia turística Projecte Collegats-Boumort iniciat l’any 2012 per l'Ajuntament de la Pobla de Segur i que té com a objectiu dinamitzar l'aprofitament dels recursos naturals, l'ecoturisme i la creació d'ocupació local.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació