Dilluns, 22 de juliol de 2024
turisme

Una quinzena de touroperadors internacionals visiten el Pallars

Com a continuació del workshop MEET Catalunya, destinat al turisme de reunions

Redacció 19 de juny de 2017 a les 12:16
Un dels indrets que han visitat és la ruta del Cinquè Llac | Consell Comarcal Pallars Jussà
Un grup de 15 turoperadors internacionals han visitat aquest cap de setmana diferents indrets de les comarques pallareses, així com de la Noguera, en un viatge de familiarització com a continuació del workshop MEET Catalunya, destinat al turisme de reunions, que ha tingut lloc aquesta setmana a Lloret de Mar.

El grup de turoperadors internacionals va arribar dijous a la Noguera, on van tenir l'oportunitat de fer una visita nocturna al Centre d'Observació de l'Univers del Montsec. Divendres al matí van començar el seu recorregut pel Pallars Jussà, amb una visita al celler Castell d'Encús de Talarn. A la tarda van realitzar activitats de turisme actiu, entre les quals la pràctica de barranquisme prop de la Pobla de Segur. A la nit van pernoctar al Pallars Sobirà, on dissabte van dedicar tot el matí a altres activitats de turisme actiu, com ara el ràfting. També van aprofitar per fer una visita per la comarca tot gaudint de la cuina pallaresa.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha col·laborat en l'organització d'aquest viatge, que ha estat promogut pel Catalunya Convention Bureau-Agència Catalana de Turisme. Aquests turoperadors pertanyen als mercats de França, el Regne Unit, Irlanda, Alemanya, el Benelux, Rússia, Itàlia, Països Nòrdics i Països de l'Est.

El MEET Catalunya, que enguany s'ha celebrat a Lloret de Mar, és un esdeveniment enfocat al turisme de reunions que ofereix al sector català la possibilitat de reunir-se amb diversos operadors del món. Els operadors participants se seleccionen curosament i són convidats pel Catalunya Convention Bureau-Agència Catalana de Turisme mitjançant els seus Centres de Promoció Turística a l'estranger.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació