Dilluns, 22 de juliol de 2024
dis la teva!

Viatge de fi de curs de 4t d'ESO de l'institut Hug Roger III

Els alumnes de Sort expliquen el seu viatge a Andalusia, bressol de la cultura, cristiana, musulmana i jueva

Redacció 22 de juny de 2017 a les 12:43
Els alumnes de 4t d'ESO de l’INS Hug Roger III de Sort vam anar a Andalusia la setmana del 3 al 9 de juny per tenir la base per a fer el projecte de recerca d'aquest curs. El viatge va consistir en la visita de tres ciutats: Còrdova, Sevilla i Granada, que ens servia per treballar l'eslògan de la recerca: Andalusia: el bressol de les tres cultures, Cristiana, Musulmana i Jueva. 

Els monuments que vam visitar a Còrdova van ser los "Patios", la Mezquita i  la Sinagoga. A Sevilla vam visitar la Torre del Oro i la Giralda. A Granada, l'Alhambra, el Barri de l’Albaicín i un petit grup va anar al "Sacromonte", a unes coves-taverna on ballaven flamenc, conegudes pel programa de televisió Los Gipsy Kings.


Durant aquesta setmana estem fent la part teòrica del projecte de recerca que consisteix en editar els vídeos fets durant el viatge tant sobre els aspectes més importants dels monuments com els qüestionaris amb llengua anglesa que vam fer als turistes amb els quals coincidíem quan vam visitar els monuments.

Alumnes de 4t d'ESO de l'INS Hug Roger III de Sort

 Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació