Dimecres, 3 de juliol de 2024
socis

Sortegem una ruta en caiac per Mont-rebei i una entrada doble pel Talarn Music Experience!

Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10

Redacció 22 de juny de 2017 a les 14:01
Amb l'arribada de l'estiu tirem la casa per la finestra! Aquest mes de juliol els socis de Pallars Digital optaran al sorteig d'una ruta en caiac per a dues persones al congost de Mont-rebei, gentilesa de Zenith Aventura, i una entrada doble pel concert inaugural del Talarn Music Experience a Lo Quiosc, el dia 28 de juliol, amb l'actuació de Joana Serrat, Bigott i DJ Luca Feller.

Zenith Aventura, amb seu a Àger (Noguera), és una empresa que ofereix serveis de lloguer de caiacs a l'imponent congost de Mont-rebei, així com vies ferrades i vols en ala delta o parapent. De fet, Zenith Aventura és l'única empresa del sector a Catalunya que realitza vols biplaça en ala delta.

 

El Talarn Music Experience és un festival que combina música i gastronomia que se celebrarà per segon any consecutiu a l'espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn. L'edició d'enguany tindrà lloc entre el 28 i el 30 de juliol i comptarà amb les actuacions de Joana Serrat, Bigott, Ramon Mirabet, Jo Jet i Maria Ribot, Joan Dausà i el DJ Luca Feller.
 

Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 de juliol. Serà al voltant d'aquest dia quan sortejarem la ruta en caiac a Mont-rebei i l'entrada doble pel Talarn Music Experience. Molta sort!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació