Dilluns, 22 de juliol de 2024
Empreses

Globalleida apropa empresaris del Jussà i entitats financeres

S'ha presentat el programa Reempresa, el mercat de compravenda d'empreses de Catalunya

Redacció 28 de juny de 2017 a les 11:30
En la xerrada s'han explicat consells bàsics per demanar finançament | Globalleida
Com accedir a un millor finançament per a un projecte empresarial. Aquesta ha estat la pregunta que el consorci per la promoció econòmica de les terres de Lleida, Globalleida, ha intentat resoldre a una quinzena d'empresaris pallaresos. Ho ha fet organitzant la Ronda de Finançament, que ha reunit representants d'entitats bancàries amb els responsables de les companyies. 

La jornada ha començat amb una xerrada formativa en la que s'ha explicatcom negociar amb la banca i els deu errors més freqüents a l'hora de demanar finançament. Posteriorment, la majoria d'empreses assistents han demanat una entrevista individual amb els tècnics de les entitats financeres per exposar-los els seus projectes. Com a resultats d'aquestes reunions s'ha sol·licitat un import que conjuntament arriba als 600.000 euros. 


Programa Reempresa

La cita ha servit també per presentar el programa Reempresa, que assessorarà tant empresaris que volen vendre el seu negoci com els emprenedors que volen donar-li continuïtat. El Consell Comarcal del Pallars Jussà s'ha convertit en un punt d'atenció oficial d'aquest programa. 

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Es tracta d'un nou model d'emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació