Dijous, 4 de juliol de 2024
ERC

ERC inicia la campanya pel «sí» amb actes arreu de l'Alt Pirineu

La formació política prepara un seguit d'actes durant l'estiu per promoure el "sí" al referèndum de l'1-O

Redacció 11 de juliol de 2017 a les 11:20
ERC Alt Pirineu s'instal·larà als mercats de les poblacions pallareses | ERC
La delegació territorial d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l'Alt Pirineu i l'Aran dona aquesta setmana el tret de sortida a un seguit d'actes de campanya pel "sí" al referèndum anunciat per l'1 d'octubre 

La campanya inclou tant actes públics de divulgació com xerrades i debats, així com la ubicació de parades als mercats de diferents poblacions pirinenques. De fet, el primer acte de la campanya va dur-se a terme aquest dilluns al mercat de Tremp. 


A banda dels punts d'informació als mercats setmanals a Tremp, la Pobla de Segur i Sort, ERC organitzarà un acte per debatre al voltant dels pressupostos. La cita serà el dissabte 12 d'agost a la seu del Consell Comarcal i comptarà amb la participació del Director de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat, Albert Castellanos, i la diputada al Congrés dels Diputats, Ester Capella. 

Segons la formació, l'objectiu d'aquests actes és fer pedagogia a la població dels "beneficis que tindrà per a la societat catalana que guanyi el 'sí'" i que Catalunya "esdevingui una nova república". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació