Dilluns, 22 de juliol de 2024
Arquitectura

Sant Esteve de la Sarga acull un seminari d'arquitectura al Pallars

En el marc del seminari, es redactarà un projecte bàsic per la rehabilitació de l'edifici de l'ajuntament

Redacció 18 de juliol de 2017 a les 12:08
Imatge grupal de la inauguració del seminari d'arquitectura | Delegació del Govern
El Casalet de la Masieta, a Sant Esteve de la Sarga, ha acollit aquest diumenge la inauguració del seminari "Arquitectura al Pallars Jussà: rehabilitació i paisatge", organitzat per l'Associació d'Arquitectes per l'Arquitectura. En el marc d'aquest seminari es desenvoluparan dos projectes: d'una banda, recuperar i habilitar el recorregut que connecta els diferents nuclis urbans del municipi, i de l'altra, redactar un projecte bàsic per a la rehabilitació de l'edifici de l'ajuntament del municipi. 

A la inauguració hi van assistir la delegació del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran, Rosa Amorós, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, i l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra. Tots ells van destacar l'alt valor paisatgístic, arquitectònic i cultural d'aquesta "vasta i poc habitada" zona del Montsec. 


La conferència inaugural va anar a càrrec de l'arquitecte lleidatà Ramon Puig, autor de diverses tasques de recuperació i restauració de peces cabdals en l'arquitectura del territori, com, per exemple, de l'església del conjunt monumental de Mur. El programa el completaran les ponències dels arquitectes Josep Fuses i Patxi Mangado. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació