Dilluns, 22 de juliol de 2024
ciac

Les botigues-museu de Salàs de Pallars estrenen pàgina web

Amb aquesta nova eina l'equipament espera millorar la seva imatge "online"

Redacció 19 de juliol de 2017 a les 09:55
Captura de pantalla de la nova web de les botigues-museu | CIAC
Les botigues-museu de Salàs de Pallars, destinades a la interpretació de l'antic comerç, han estrenat aquesta setmana la seva web oficial, on s'hi pot trobar informació de l'origen del projecte i de cada una de les vuit botigues d'època ambientades, així com de les activitats i exposicions que tenen lloc al CIAC (Centre d'Interpretació de l'Antic Comerç).

La web també recull dades pràctiques i incorpora una secció que recull les aparicions de les botigues-museu als mitjans de comunicació. Amb aquesta nova eina, les botigues-museu de Salàs del Pallars esperen millorar la seva imatge online i facilitar entre els internautes el coneixement de l'equipament i les activitats que organitza.


Les botigues-museu són un dels reclams turístics més visitats del Pallars Jussà. Només durant el 2016 hi van passar més de 10.000 persones. La pàgina web ha estat dissenyada i executada per Kiribatis, agència de comunicació especialitzada en turisme responsable i alternatiu. En aquest correu adjuntem imatges del nou web.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació