Dimecres, 3 de juliol de 2024
futbol

El Reus Deportiu torna a escollir Rialp per fer la pretemporada

L'Ajuntament ha rebut oficialment la plantilla en l'habitual acte institucional

Jordi Ubach Llorens 19 de juliol de 2017 a les 10:35
La plantilla del Reus Deportiu efectuant exercicis aquest matí a Rialp | CF Reus Deportiu
El CF Reus Deportiu, equip que milita a la Lliga 1|2|3 de futbol, ha iniciat aquesta setmana el seu stage de pretemporada a Rialp. Es tracta de la 14a temporada que l'equip roig-i-negre realitza part de la seva preparació a la població pallaresa. L'expedició, a banda del cos tècnic, està formada pels integrants del primer equip i mitja dotzena de jugadors del filial.

La plantilla realitza la preparació amb un programa de dobles sessions que finalitzarà divendres, just abans del primer compromís dels reusencs, que tindrà lloc dissabte davant l'Ascó. Més enllà de la preparació física, els jugadors també tenen temps de refrescar-se i relaxar els músculs a les fredes aigües de la Noguera Pallaresa.

 
Visita institucional

Un any més, l'Ajuntament de Rialp ha rebut oficialment la plantilla del Reus Deportiu en l'habitual acte institucional celebrat al consistori local. A la trobada hi han assistit el president del conjunt roig-i-negre, Xavier Llastarri; així com altres membres de la junta directiva, a banda dels futbolistes i cos tècnic del primer equip, que han estat rebuts pel regidor d'Esports local, Jordi Altieri.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació