Dimecres, 3 de juliol de 2024
Festa major

Llavorsí es prepara per viure una setmana de festa major

Des d'aquest divendres i fins dimecres que ve, la població s'omplirà d'activitats per a totes les edats

Redacció 19 de juliol de 2017 a les 15:42
El plat fort del cap de setmana serà l'actuació de Pepet i Marieta | Ajuntament
Llavorsí es vesteix de gala per viure aquest cap de setmana la festa major. Des de divendres i fins dimecres que ve, la localitat del Sobirà s'omplirà d'activitats lúdiques, festives, culturals i esportives pensades per a totes les edats. 

L'inici de la festivitat el marcarà l'esclat de la traca que s'encendrà divendres a les nou de la nit i donarà pas al sopar popular. Premium Quartet, Maritrini y Sus Sicarios i DJ Roman seran els encarregat de posar-hi el punt musical a la nit. 


Dels actes previstos per dissabte en destaquen la competició Pallars Futbol Bubble i el correfoc, que començarà a dos quarts d'onze de la nit i anirà a càrrec de la colla Rojos de Junda. El plat fort de la festa arribarà dissabte a la nit, amb l'actuació del grup de les terres de l'Ebre Pepet i Marieta. 

Per diumenge hi ha previst jocs infantils i l'activitat "Entre tots pintem un món millor". Ambdues tindran lloc al pati de les escoles. Activitats infantils, sessions de ball de tarda i la missa amb l'ofrena floral a la patrona Santa Anna completaran el programa de la festa major. 
 

Consulta el programa de la festa major de Llavorsí
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació