Dimecres, 3 de juliol de 2024
Turisme

Carles Puyol promociona Catalunya com a destinació turística des del Pallars

En un vídeo amb Vanesa Lorenzo, Puyol explica quins són els valors que ha après vivint al Pallars

Redacció 26 de juliol de 2017 a les 16:07
L'exfutbolista Carles Puyol i la model Vanesa Lorenzo s'han sumat al programa "Advisors", de l'Agència Catalana de Turisme. La parella ha enregistrat un vídeo on cada un explica a l'altre què ha après de viure en un poble o en una ciutat, respectivament. 
 
El poblatà exposa que ha nascut "arran del camp, en un lloc on la gent es coneix i es saluda i entre tots mantenen el llegat dels seus i el valor de la tradició". Segons Puyol, al Pallars ha après valors com l'esforç, el compromís i el treball, i que la capacitat de lideratge i la il·lusió per superar-se són aspectes que "ha après de la terra". 

Lorenzo, nascuda a Barcelona, explica que sempre l'ha "fascinat el vertigen de la ciutat" i que "Barcelona t'obra al món" perquè descobreixes que "no hi ha una sola manera de fer les coses" i això et fa tenir "tolerància". 

Puyol completa el vídeo, que alterna imatges del Pallars i de Barcelona, extrapolant tots els valors comentats a un nivell nacional. "Catalunya és això: Un teixit de ciutats i pobles, un territori rural i cosmopolita. I això ens fa ser com som: una sinergia necessària amb la que hem construït Catalunya". La parella tanca el vídeo amb l'eslògan de la campanya: "Som un gran equip. Hi jugues?". 

A la campanya "Advisors" diferents personalitats, com Kilian Jornet, els germans Roca o Gemma Mengual promocionen Catalunya destacant aspectes com el paisatge, la cultura, les tradicions o la gastronomia. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació