Dilluns, 1 de juliol de 2024
TME

Tot a punt per la segona edició del Talarn Music Experience

El festival proposa tres nits de bona música de la mà de Joana Serrat, Joan Dausà i Ramon Mirabet

Redacció 27 de juliol de 2017 a les 12:05
Mikel Erentxun, en la primera edició del Talarn Music Experience. | Jordi Peró
Música i gastronomia es combinaran aquest cap de setmana a Lo Quiosc en la segona edició del Talarn Music Experience. Músics de referència com Joana Serrat, Joan Dausà i Ramon Mirabet actuaran al costat de les veus emergents del panorama català com Bigott i Jo Jet i Maria Ribot. 

L'edició d'aquest any presenta cinc concerts a l'aire lliure en tres nits, amb una sessió inaugural a càrrec de Joana Serrat. La cantant interpretarà les cançons que l'han portat a guanyar el Premi Altaveu 2016 per la seva trajectòria internacional i el Premi al Millor Disc Català de l'Any 2016, escollit pels oients d'iCat.cat. 


Dissabte serà el torn de Ramon Mirabet, que presentarà el seu darrer disc "Home is where the heart is". Joan Dausà serà l'encarregat de tancar l'edició del festival. Aquest serà un dels dos concerts que el compositor farà per Catalunya en la gira d'aquest any. Tots els concerts comencen a les deu de la nit -a excepció del de diumenge que ho farà a dos quarts de nou del vespre- i inclouen el sopar en un maridatge de música i gastronomia. El preu de cada sessió és de 23 euros, i l'abonament als tres dies és de 50 euros.
 
Les actuacions de Bigott, Jo Jet i Maria Ribot, i el punxadiscos Luca Feller completaran la programació, formada per bandes consolidades, d'estils molt personals, que configuren un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari de natura d'excepció a les comarques pallareses.
 
Segons els organitzadors, el Talarn Music Experience ofereix l'experiència única de viure els concerts en directe des d'una perspectiva diferent, potenciant la proximitat dels artistes amb el públic. El festival fa possible maridar música i territori, acords i paisatge i aplega pallaresos i forans en un espai natural únic on compartir l'essència de la música, la llibertat, les emocions i el ritme a flor de pell.
 
Música en directe i de qualitat al Pallars
 
El Talarn Music Experience va néixer tot just fa un any a Lo Quiosc, un espai únic al costat del pantà de Sant Antoni,  al terme municipal de Talarn. La primera edició, celebrada del 29 al 31 de juliol de 2016 va comptar amb les actuacions d' Adrià Puntí, Blaumut, Xarim Aresté, Sanjosex i Mikel Erentxun, i va despertar un alt interès pel públic en una comarca amb escassa oferta musical de qualitat.

L'objectiu de festival és dur el millor de la música actual al territori pallarès. El seus impulsors aposten per acostar al territori pallarès música de qualitat i en directe, contrarestant l'escassa oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l'oferta de festivals i concerts del territori català. Pallars Digital és un any més un dels col·laboradors del certamen. 
 

Consulta el programa del Talarn Music Experience 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació