Dimecres, 3 de juliol de 2024
inclusió social

El Casal dels Infants del Raval de Barcelona torna a instal·la-se a Lladorre

Uns 25 joves d'edats entre 16 i 20 anys realitzen diferents serveis a la comunitat

Redacció 2 d'agost de 2017 a les 10:22
Casal d'Infants del Raval de Barcelona a Lladorre | Casal d'Infants
El Casal dels Infants del Raval de Barcelona ha tornat a instal·lar-se, un any més, al municipi de Lladorre. D'aquesta manera, 25 joves d'edats entre 16 i 20 anys, acompanyats de tres monitors, han realitzat diferents serveis a la comunitat en aquest municipi, entre els quals desbrossament de camins, neteja de sota bosc, i manteniment de patrimoni cultural i arquitectònic als pobles, entre d'altres. 

Aquest projecte, han informat, s'emmarca dins de la línia de treball educatiu i social que el Casal desenvolupa amb joves en situació de risc, amb l'objectiu d'orientar-los en la seva pròpia gestió i organització. De fet, per a molts joves és la primera vegada que surten de l'entorn urbà, una experiència "molt enriquidora", segons els educadors, i que crea sinergies entre el municipi i el casal. 


El Casal d'Infants del Raval es va crear l'any 1983 i, des de llavors, la seva ànima ha estat el voluntariat i el treball en xarxa amb la ciutadania i el món institucional i empresarial. Actualment, més de 1.200 persones sumen esforços per donar empenta als barris vulnerables de Barcelona, entre els quals els voluntaris del Raval. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació