Futbol

El Tremp perd en l'estrena a Segona Catalana (4-3)

Primera victòria per al Pobla contra el Barbens (4-1) i derrota del Rialp al camp del Torà (6-1)

Redacció 4 de setembre de 2017 a les 12:51
El Tremp va caure al camp del Solsona | Lluís Closa
El futbol torna al Pallars amb l'inici de la temporada 2017-2018. En els primers partits de la competició la sort ha estat dispar per als equips pallaresos: derrotes del Tremp i del Rialp i victòria del Pobla.

El Tremp s'estrenava al grup cinc de la Segona Catalana després que al maig passat es proclamés campió del seu grup a Tercera Catalan i certifiqués l'ascens de categoria. Tot i el resultat ajustat, el partit començava de cara pel Solsona, l'equip local, que al descans guanyava per 3-0. El Tremp, però, va saber aprofitar les dues expulsions de dos jugadors locals i amb tres gols de Gàzquez va aconseguir empatar el partit. En els últims minuts, el local Parcerisa va marcar el gol de la victòria del seu equip, que va acabar amb vuit jugadors.

De la seva banda, el Pobla comença la Tercera Catalana amb una victòria fàcil contra el Barbens per 4-1. Tot i començar el partit perdent després de rebre un gol al minut quinze, els poblatans es van saber aixecar i remuntar el partit, gràcies als gols de Mas, Sànchez, Llebot i Rachid.

Dinàmica de partit similar a l'enfrontament entre el Torà i el Rialp, però aquest cop amb els papers canviats. L'equip pallarès s'avançava al marcador al minut 8 del partit, però a partir de la mitja hora de joc va començar la pluja de gols locals, fins el 6-1 final.

Amb aquests resultats el Tremp se situa onzè a la classificació. La setmana que ve, primer partit a casa contra l'Organyà. A Tercera Catalana, el Pobla ocupa la tercera posició, mentre que el Rialp cau fins a la penúltima. A davant té el Tornabous, el seu proper rival. Els del Jussà viatjaran fins a Arbeca.