Dimecres, 3 de juliol de 2024
festa major

Itaca Band suspèn el concert de la festa major de Tremp

Strombers els substituirà i actuaran aquest dissabte a la Plaça Catalunya

Darío Albert 5 de setembre de 2017 a les 14:02
Strombers actuarà aquest dissabte a Tremp | Imatge promocional
Itaca Band suspèn el concert programat per la festa major de Tremp i que s'havia de celebrar aquest dissabte. El grup ha comunicat a la Comissió de Festes que per qüestions internes es veuen obligats a cancel·lar tota la gira. A tan sols quatre dies del concert, l'organització ha hagut de buscar una alternativa.


La regidora de festes de l'Ajuntament de Tremp, Laura Soriano, ha explicat a Pallars Digital que l'empresa que gestiona la festa major els va comunicar la decisió del grup aquest dilluns i que durant tot el dia van estar buscant una segona opció. Segons Soriano, està previst que en els propers dies Itaca Band publiqui un comunicat per explicar els motius de la cancel·lació, tant del concert de Tremp com del de Lliçà de Munt, previst per a aquest diumenge. 

El grup de Cardona Strombers seran els substituts d'Itaca Band i actuaran a l'escenari de la Plaça Catalunya a partir de les tres de la matinada per presentar el seu últim treball "Tavernaris". La Comissió de Festes expressa el desig que, amb aquesta nova proposta, els trempolins "passin una bona festa". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació