Dilluns, 22 de juliol de 2024
Procés Català

Quatre autocars baixaran del Pallars a Barcelona per la Diada Nacional

El Pallars estarà representat al tram 401, al carrer Aragó

Darío Albert 9 de setembre de 2017 a les 13:36
Més de 200 pallaresos participaran a la manifestació de la Diada Nacional | Adrià Costa
Amb el referèndum de l'1 d'octubre a la vista, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) està enllestint tot els preparatius per a la manifestació de l'Onze de Setembre. Després que l'any passat les concentracions fòssin descentralitzades a cinc ciutats de Catalunya, la manifestació d'aquesta edició tornarà als carrers de Barcelona. En concret, al Passeig de Gràcia i al carrer Aragó per formar una gran creu. 

La mobilització independentista ja supera el 360.000 inscrits. Aquesta dada ha augmentat considerablement després que el Govern convoqués el referèndum per a l'1-O. Aquest dimarts, la xifra d'inscrits era prop dels 240.000 participants.


Els pallaresos també hi seran present. Segons dades facilitades per les territorials de l'ANC al Jussà i Sobirà, seran quatre els autocars que baixaran des del Pallars -dos des de Tremp, un des de la Pobla de Segur i un últim des de Sort. En total, unes 200 persones es desplaçaran amb autocar, a les que s'hi ha de sumar tots aquells que assistiran a la manifestació amb vehicles particulars. 

El tram on majoritàriament es concentraran els pallaresos és el 401, situat al carrer Aragó. En aquest tram hi coincidiran els participants pallaresos juntament amb els provinents de l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació