Futbol

El Tremp cau a casa contra l'Organyà (2-4) i encadena la segona derrota consecutiva

El Pobla goleja l'Arbeca (6-2) i el Rialp suma el primer punt després d'empatar contra el Tornabous

Redacció 12 de setembre de 2017 a les 11:36
L'equip trempolí encara no coneix la victòria a Segona Catalana | CF Tremp
El CF Tremp encadena la segona derrota consecutiva i encara no ha sumat cap punt a Segona Catalana. Els trempolins van caure a casa contra l'Organyà per 2 gols a 4. El Pobla segueix imbatut després de golejar l'Arbeca (6-2) i el Rialp empata contra el Tornabous (1-1) amb només 11 jugadors a la plantilla.

De poc li va servir al Tremp aconseguir remuntar el partit que a partir del minut 20 ja perdia. Gàzquez i Fernàndez capgiraven el marcador als primers minuts de la segona part. El visitant Vila tornava a situar el partit en empat. L'expulsió del local de Souza, al minut 79, va marcar un punt d'inflexió. En els últims deu minuts de partit, dos gols de l'equip visitant feia que els tres punts no es quedessin a Tremp.

De la seva banda, el Pobla continua golejant a Segona Catalana. Després de guanyar 4-1 al Barbens, el poblatans van superar l'Arbeca en una tarda de gols. El primer, però, el va marcar l'equip visitant al minut 36, encara que poc després el Pobla aconseguia l'empat. A partir d'aquest punt, una pluja de gols fins als 6-2 que reflectia el marcador final.

El Rialp suma el seu primer punt després d'empatar a casa contra el Tornabous. L'equip visitant inaugurava el marcador, però el local Balasch empatava al minut 36, en un partit marcat pels pocs efectius de l'equip local, que va jugar el partit amb tan sols els 11 titulars.

Amb aquests resultats el Tremp se situa setzè a la classificació. Els trempolins buscaran la primera victòria de la temporada aquest cap de setmana quan rebin a casa el Térmens. A Tercera Catalana, el Pobla, que visitarà el camp del Guissona B, se situa líder, amb deu gols a favor i tres en contra en només dos partits. De la seva banda, l'equip del Pallars Sobirà, que és setzè, s'enfrontarà al Solsona B.