El Tremp segueix sense puntuar després de perdre contra el Térmens (0-1)

A Tercera Catalana, el Pobla i el Rialp empaten els seus partits

Redacció 18 de setembre de 2017 a les 11:13
Imatge del partit que enfrontava el Rialp amb el Solsona B | Gerard Sabarich
Tres partits, tres derrotes. El Tremp perd a casa contra el Térmens per 0-1 i encara no ha sumat cap punt a Segona Catalana. Al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla empata al camp del Guissona B (1-1) i el Rialp, a casa contra el Solsona B (2-2).

El Tremp rebia la visita del líder de la classificació, el Térmens, que encara no ha perdut cap partit. Al final del matx, el marcador reflectia només el solitari gol del visitant Ortega, marcat al minut 49. El Tremp va acabar el partit amb deu jugadors després de l'expulsió per vermella directa als últims minuts de Railean, en una jugada en que un jugador visitant també va ser expulsat.

El Pobla va saldar la visita al camp del Guissona B, penúltim classificat, amb un empat. Tot i avançar-se amb un gol al minut 47, els locals marcaven l'empat al minut 79 i certificaven el repartiment de punts. De la seva banda, el Rialp suma un punt després d'empatar a casa contra el Solsona B. Els visitants tenien la victòria a tocar quan al minut 61 marcaven el 0-2, però dos gols del local Font, en tan sols tres minuts, fixaven al marcador el 2-2 final.

Els tres partits perduts porten el Tremp a tancar la classificació de Segona Catalana. Aquest cap de setmana, els trempolins tindran una oportunitat d'or per sumar els tres primers punts: visitaran el camp del Linyola, penúltim classificat. L'empat del Pobla els obliga a cedir el liderat de la classificació de Tercera Catalana; una plaça que ara ocupa l'Agramunt. En la propera jornada, els poblatans rebran La Seu. Per últim, el Rialp, que aquest cap de setmana rebrà el Ponts, se situa quinzè amb dos punts.