Dimecres, 3 de juliol de 2024
Curses de muntanya

Àlex Colomina i Lola Brusau, nous reis de la Rialp Matxicots

El pallarès Iu Escolà i la italiana Giulia Portaluri han estat els més ràpids als 23 quilòmetres

Redacció 18 de setembre de 2017 a les 12:32
Enguany hi han participat més de 800 corredors | Rialp Matxicots
La Rialp Matxicots ha tancat aquest diumenge la vuitena edició de la cursa. Tot i que la previsió meteorològica per aquest cap de setmana indicava que la competició estaria passada per aigua, la pluja ha respectat els més de 800 corredors que hi han participat. 

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Rialp i l'Associació Esportiva Rialp Matxicots, comptava amb tres proves celebrades entre el dissabte i diumenge: la Trail, de 57 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell; la Mitja, de 23 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell; i una Combinada de 80 quilòmetres, amb 6.100 metres de desnivell.


Pel que fa a aquesta última categoria, que suma els resultats de la Trail, celebrada dissabte, i de la Mitja de diumenge, el vencedor ha estat Àlex Colomina, seguit per Ignasi Riuró i Alberto Vinagre. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Lola Brusau, que diumenge va creuar la línia de meta juntament amb Marta Batalla. El còmput general, però, concedia a Brusau la primera posició. 

En la jornada de diumenge, el pallarès Iu Escolà s'ha endut la victòria. Escolà ha encapçalat la prova gairebé en la seva totalitat i ha creuat la línia d’arribada en 2h 13’, amb una bona diferència respecte a Marcel Romaní i Jordi Correa. I si el triomf masculí s'ha quedat a casa, el femení viatja fins a Itàlia. Giulia Portaluri ha completat el recorregut en un temps de 2h 49 minuts. La caminada popular, celebrada també aquest diumenge, va acollir prop d'un centenar de participants. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació