Debut amb derrota del Natural Optics Pallars Tremp a Segona Catalana (73-59)

Els trempolins cauen a la pista del Bàsquet Ribes per 14 punts de diferència

Redacció 18 de setembre de 2017 a les 13:21
El Tremp va perdre en el seu retorn a Segona Catalana | Laia Nadal
Retorn amarg del Club Bàsquet Tremp a Segona Catalana. Els trempolins van perdre a la pista del Bàsquet Ribes per catorze punts de diferència (73-59) en el partit que significava el retorn del club a la categoria cinc anys després. L’equip, que es presentava a Sant Pere de Ribes amb dues baixes destacades, va arrencar amb bon peu el partit, situant-se amb un marcador favorable de 2-13 al minut 5.

L’equip local, amb més rotació, va reaccionar i es va situar per damunt al finalitzar el primer quart (22-18). El segon quart va ser el més igualat del partit, ja que va acabar amb empat. S’arribava al descans amb un avantatge local de 4 punts (37-33) i tot per decidir a la segona part. A la represa, els del Garraf van prémer l’accelerador per obrir una escletxa en el marcador (54-42) que ja no deixarien fins el final del partit.

Amb aquesta derrota, el Tremp enceta la seva tercera aventura a Segona Catalana amb derrota i se situa a la part baixa de la classificació. La propera jornada l’equip rep al pavelló del Juncar el CN Tàrrega en el primer derbi lleidatà de la temporada. Serà el dissabte 23 a les 18 hores.