L'
Ajuntament de Tremp, a través del programa "
Al teu gust, aliments del Pallars", organitza una nova edició dels seminaris de cuina creativa adreçats als restauradors de la comarca. Els postres d'autor seran el tema central de les sessions, que conduirà el cuiner Mariano Gonzalvo de lo Paller del Coc, a Surp.
La metodologia, com en les anteriors edicions, serà pràctica i de treball en equip sota el guiatge del professor. S'ensenyarà a crear noves combinacions de tècniques i productes, així com a noves formes de presentació. Durant les cinc sessions programades, s'elaboraran plats com el "Pura xocoalata", "Bosc de tardor" o el tradicional mel i mató.
Els seminaris tindran lloc a l'obrador d'És Pallarès els dies 2, 4, 9, 16 i 18 d'octubre. L'edició de cuina creativa d'aquest any arrencarà aquest dimecres, amb una sessió de cuina de cervesa. Aquesta acció, finançada pel projecte "
Treball a les 7 comarques" se celebra des del 2014.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi