Futbol

Els tres equips de futbol pallaresos perden els seus partits

El Tremp cau a casa del Linyola (2-1), el Pobla perd contra la Seu (0-1) i el Rialp, contra el Ponts (2-4)

Redacció 25 de setembre de 2017 a les 10:39
Un jugador del Tremp intenta recuperar la pilota, en una imatge d'arxiu | Lluís Closa
Jornada sense sort per als tres equips pallaresos. La visita del Tremp al camp del Linyola es va saldar amb derrota (2-1). A Tercera Catalana, Pobla i Rialp perden a casa contra la Seu (0-1) i el Ponts (2-4), respectivament.

El CF Tremp segueix sense trobar el camí de la victòria, després de perdre els quatre partits de Segona Catalana disputats fins ara. Aquest cap de setmana, els pallaresos tenien una oportunitat d'or per sumar els tres punts: s'enfrontaven al Linyola, el llavors penúltim classificat. Els tres gols del partit van arribar a la segona part. Poc després de la represa, els locals s'avancen al marcador i al minut 74, Gàzquez aconseguia la igualada. Quan tot feia indicar que el partit acabaria amb empat, un gol dels locals al minut 88 deixava els pallaresos sense puntuar.

El Pobla - la Seu va tenir una dinàmica semblant. En aquest cas, l'empat es va desfer al minut 86, quan l'equip de l'Alt Urgell va aconseguir marcar des d'un servei de córner. Això suposa la primera derrota dels poblatans en el que va de Lliga. Al Sobirà, el Rialp rebia la visita del cinquè classificat, el Ponts, en una primera part plena de gols. S'arribava al descans amb un 2-3 al marcador.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació del grup cinc de Segona Catalana. Aquest cap de setmana rebrà la visita de l'Alcarràs, el vuitè classificat. La primera derrota del Pobla, suposa baixar fins a la setena posició de la taula. En la propera jornada, visitarà el camp del Vilanova de l'Aguda. El Rialp, se situa setzè i jugarà aquest cap de setmana al camp de l'Angulària.