El CN Tàrrega passa per sobre del Natural Optics Pallars Tremp (53-83)

Amarg debut a casa dels trempolins, que sumen la segona derrota de la temporada

Redacció 25 de setembre de 2017 a les 10:56
Els trempolins no van poder fer res contra un Tàrrega superior | Darío Albert
Debut dolorós del Natural Optics Pallars Tremp a casa, al pavelló del Juncar, en aquesta nova temporada a la Segona Catalana. Els homes que entrena Miquel Murgó van perdre davant un rival superior tècnica i físicament, el CN Tàrrega, per 30 punts de diferència. Els trempolins no van poder fer front a un equip construït per pujar de categoria ni a les baixes per lesió de dos dels seus jugadors.

El partit ja va començar amb un clar domini del Tàrrega, que al primer quart ja guanyava per 12 punts (11-23). El Tremp va reaccionar tímidament al segon quart, però els de l’Urgell van imposar el seu millor estat físic per ampliar la diferència al descans (22-40). A la represa els pallaresos van aconseguir posar-se a 13 punts (36-49), però un nou parcial de 3-14 va sentenciar el matx a falta de 10 minuts (39-63).

En l’últim quart el Natural Optics Pallars va intentar salvar l’orgull però va acabar perdent per 30 punts de diferència (53-83). El Tremp haurà de millorar molt les coses per intentar salvar la nova categoria, més exigent que Tercera Catalana, on jugava la temporada passada. La propera jornada l’equip viatja a Sant Andreu de la Barca amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria del curs.