Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars Tremp deixa escapar la victòria a Sant Andreu (85-75)

L’equip, que guanyava de 7 a falta d’un minut i mig, va acabar perdent de 10 punts a la pròrroga

Redacció 2 d'octubre de 2017 a les 09:42
Tercera derrota de la temporada del Natural Optics Pallars Tremp, que continua sense estrenar el compte de victòries en el seu retorn a Segona Catalana. Els trempolins van perdre a Sant Andreu de la Barca per 10 punts de diferència (85-75) un matx que tenien a les mans i que guanyaven de 7 quan faltaven menys de dos minuts pel final.

L’inici va ser prometedor, i durant els dos primers quarts els trempolins van completar els millors minuts de la temporada. L’encert des de la línia exterior va ser aclaparador, i el primer quart se l’emportarien els pallaresos (15-21). Al segon quart la tònica va seguir sent la mateixa, i el màxim avantatge va ser de 18 punts (20-38) a falta d’un minut per la mitja part, a la que finalment es va arribar amb un resultat de 25-38.

A la segona part els locals van augmentar la seva pressió defensiva i amb una zona 3-2 van limitar el joc dels pallaresos, que van veure com el rival li anava retallant distàncies de manera constant. El tercer quart acabava amb un marcador de 45-52. L’últim quart va confirmar la remuntada dels locals, que van acabar vencent un partit que mai van arribar a guanyar, com a mínim en els 40 minuts de joc (69-69).

El cansament va passar factura als trempolins a la pròrroga i van acabar perdent per 85-75. El Tremp suma tres derrotes i cap victòria. Com a nota positiva del matx, cal destacar el debut del nordamericà Michael D’Amico, que va completar un gran partit demostrant la seva gran qualitat. La propera jornada, l’equip rep el BC Martorell amb la intenció de sumar el primer triomf de la temporada.