Dilluns, 22 de juliol de 2024
Caritas

Càritas inaugura un nou centre d'atenció a Tremp

Té la intenció de fomentar l'atenció a les persones més fràgils de la societat

Redacció 2 d'octubre de 2017 a les 10:15
Aquest dissabte s'ha inaugurat el nou centre de Càritas | Bisbat d'Urgell
La parròquia de Tremp i Càritas d'Urgell han inaugurat aquest dissabte el nou centre d'atenció a la capital del Pallars Jussà. L'entitat té l'objectiu de fomentar la participació comunitària i de ser un espai de suport i atenció de les comunicats cristianes a les persones "més fràgils de la societat". 

L'acte inaugural va estar presidit per l'Arquebisbe d'Urgell i president de Càritas, Joan-Enric Vives, que va destacar que és una "una satisfacció molt gran perquè en una diòcesi tan estensa i complexa orogràficament s’estigui completant una xarxa d’atenció en el territori de punta a punta". 


L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, també va assistir a l'acte, juntament amb d'altres autoritats locals i comarcals, com el president del Consell Comarcal, Constante Aranda, l'alcaldessa de Talarn, Inés Moré, i el coronel de l'acadèmia, José Antonio Salgado. Ubach es va mostrar agraït per l'obertura del nou centre i va oferir tota la col·laboració del consistori en el desenvolupament d'activitats. 

Al nou centre s'hi realitzaran tallers de costura, de llengua i de manualitats. A més, es crearà itineraris d'acompanyament a través de grups d'ajuda i dels projectes de servei a la llar de persones grans o amb dependència. En aquest sentit, Càritas busca voluntaris per fer tasques d'acompanyament a persones grans en cases particulars. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació