Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

El Pobla remunta i guanya contra el Vilanova de l'Aguda (2-3)

El Tremp i el Rialp no han jugat aquesta jornada perquè la Federació Catalana de Futbol va suspendre tots els partits previstos per diumenge

Redacció 2 d'octubre de 2017 a les 10:34
Jornada atípica la d'aquest cap de setmana a les competicions catalanes de futbol. La Federació Catalana de Futbol va decidir suspendre els partits previstos per disputar a partir de les dues del migdia de diumenge. La federació va justificar l'ajornament "per l’especial situació que avui viu Catalunya i per garantir el bon ordre de les competicions". Aquesta decisió va afectar els partits que havien de jugar el Tremp contra l'Alcarràs i el Rialp, a casa de l'Angulària. 

Qui sí que va poder jugar el seu partit va ser el Pobla, que dissabte va ser capaç de remuntar el partit contra el Vilanova de l'Aguda per endur-se els tres punts cap al Pallars. Els locals es van avançar al minut 28 i ampliaven el marcador al 52. Va ser llavors, quan els poblatans va imposar el seu domini del joc i escurçava la distància al minut 59 gràcies a un gol de Muhamadou. El protagonista del partit va ser, però, el poblatà Molleví va marcar el gol de l'empat, al minut 65, i el de la victòria instants abans del final del matx. 


Amb aquest resultat, el Pobla se situa segon a la classificació. No obstant això, és una posició temporal perquè dotze dels divuit equips tenen un partit pendent per jugar. Aquest cap de setmana, els poblatans s'enfrontaran al Torregrossa i els Rialp rebrà la visita del Guissona B. El Tremp jugarà al camp del Torrefarrera. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana, grup 5


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació