Dimecres, 3 de juliol de 2024
Biblioteques

El concurs «Tarter de llibres» de les biblioteques pallareses ja té guanyador

Els padrins de la Residència Nostra Senyora de Ribera són els protagonistes de la fotografia guanyadora

Redacció 7 d'octubre de 2017 a les 10:37
Imatge guanyadora del concurs Tarter de llibres | Biblioteca de Tremp
Fotografies de llibres relacionats amb el Pallars i l'Alta Ribagorça. Aquest era el principal requisit per participar al concurs Tarter de llibres, engegat per les biblioteques d'aquestes comarques durant aquest estiu.

Ara s'ha donat a conèixer la fotografia guanyadora, que ha estat la presentada per Sílvia Capella, des de la Residència de la Pobla de Segur. A la imatge, es pot veure els padrins llegints el llibre Lo noi de Misseret, escrit per Josep Pla i editat per La Campana el 1992. Capella s'ha endut el premi del certamen que consisteix en un lot de llibres, una samarreta Parlapallarès de Cambuleta i una de l'associació Escunç.


L'objectiu del concurs ha estat donar a conèixer el blog Tarter de llibres, on es recullen els fons locals de les biblioteques de les tres comarques i que ja compta amb prop de 150 referències. Darrerament també ha incorporat informació d’esdeveniments relacionats amb el patrimoni literari com presentacions de llibres, premis literaris, festivals, que tenen com a marc el patrimoni literari o la producció bibliogràfica, fílmica i musical del territori.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació