Diumenge, 7 de juliol de 2024
bàsquet

El Natural Optics Pallars Tremp ja suma a Segona Catalana (77-71)

Els pallaresos superen al Juncar el BC Martorell i aconsegueixen la primera victòria de la temporada

Redacció 9 d'octubre de 2017 a les 09:56
L’afició que va assistir el Juncar va gaudir d’un bon partit de bàsquet | Darío Albert
El Natural Optics Pallars Tremp s’ha tret una llosa del damunt amb la victòria aconseguida aquest passat cap de setmana, al pavelló del Juncar, davant el Bàsquet Club Martorell. Després de les tres derrotes inicials, l’equip va aconseguir dissabte el primer triomf a Segona Catalana en un partit molt igualat que no es va decidir fins l’últim minut.

Els primers deu minuts van ser els més igualats. Els dos equips es tantejaven l’un a l’altre, amb els atacs imposant-se a les defenses, i la màxima diferència mai va ser superior als tres punts (18-17). Els pallaresos van protagonitzar un segon quart amb un gran encert des de la línia exterior, amb un total de sis triples, tres dels quals del nordamericà Michael D’Amico, que s’estrenava davant la seva nova afició.

Després del descans, al qual s’hi arribava amb un avantatge de dos punts (40-38), el Tremp va prémer l’accelerador i va distanciar-se tímidament en el marcador amb un màxim avantatge de sis punts (56-50). Com en els partits anteriors, el cansament va arribar al tercer quart, i tot i que el Martorell també mostrava símptomes de fragilitat, els visitants van aconseguir empatar el matx a falta dels últims deu minuts (62-62).

El Tremp sabia que per guanyar el partit havia d’augmentar la intensitat defensiva, i així va ser. El Natural Optics Pallars va deixar el rival amb només 9 punts en l’últim quart per endur-se una victòria que no es va decidir fins l’últim minut amb un triple d’Oriol Ubach que feia pujar el 74-68 i sentenciava el matx. Al final, 77-71 i triomf que dona moral als homes que entrena Miquel Murgó.

La propera setmana l’equip visita la pista del Bàsquet Neus de Santa Coloma de Gramenet. Serà el dissabte a les 19h de la tarda.