Futbol

El Rialp torna a guanyar a casa més d'un any després (2-1)

El Tremp no aixeca cap i perd a casa del Torrefarrera (2-1), mentre que el Pobla cau contra el Torregrossa (1-4)

Redacció 9 d'octubre de 2017 a les 09:45
El Rialp és l'únic equip pallarès que ha pogut sumar en la jornada d'aquest cap de setmana. Els de Sobirà van guanyar per 2 gols a 1 contra el Guissona B. El Pobla cau contra el Torregrossa (1-4) i el Tremp segueix sense sumar a Segona Catalana (2-1).

Més d'un any després, els aficionats del Rialp van poder veure una victòria del seu equip com a local (2-1). Ho va fer contra el Guissona B i gràcies als gols de Julià i Contel. Per part dels visitants, Areny va marcar el que en aquell moment suposava l'empat.

Seguint a Tercera Catalana, el Torregrossa va passar per sobre del Pobla i es va endur els tres punts després de guanyar per 1-4. El gol dels poblatans va arribar als últims instants de la primera part quan els locals ja perdien per 2 a 0.

A Segona Catalana, el Tremp continua sense aixecar cap i encadena el cinquè partit perdut. Gázquez al minut 61 fixava l'empat al marcador però, un partit més, el partit se'ls va escapar en els últims minuts de partit. Aquest cop, el gol suposava la victòria local va arribar al minut 87.

Amb aquests resultats, els trempolins continuen tancant la classificació. Aquest cap de setmana rebrà la visita del Tàrrega, sisè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla, que cau fins la sisena posició, viatjarà fins al camp del líder, l'Agramunt. El Rialp, que rebrà el Butsènit, se situa tretzè.