Dimecres, 3 de juliol de 2024
turisme

Les pernoctacions al Jussà augmenten un 20% durant el 2016

El Consell Comarcal publica les xifres recollides a través de la recaptació de la taxa turística

Redacció 10 d'octubre de 2017 a les 08:56
El Congost de Mont-rebei és el punt que atrau més turistes | FCLP
El Pallars Jussà registra un total de 82.084 pernoctacions durant el 2016. Aquesta xifra suposa un augment del 20% respecte l'any anterior, quan les pernoctacions van superar lleugerament les 68.000. El Consell Comarcal ha fet públiques aquestes xifres, que es desprenen de la recaptació de la taxa turística.  

L'organisme però reconeix que el número de pernoctacions podria ser lleugerament superior al comptabilitzat perquè les persones menors de 16 anys i les allotjades en albergs no paguen la taxa turística. 


L'ens comarcal també destaca l'augment de persones ateses a les dues oficines de turisme del Jussà -l'Epicentre de Tremp i l'oficina de turisme de la Pobla de Segur- i l'augment dels visitants a la gran majoria d'equipaments turístics. En aquest sentit, remarquen l'increment de prop de 5.000 visitants al telefèric de la Vall Fosca o les 2.000 persones més que han visitat el Museu de la Conca Dellà, respecte el 2015. Ara bé, l'augment de visites més destacat són les del Congost de Mont-rebei, on es van superar les 100.000 visites. 

Tan el sector turístic com el Consell Comarcal valoren positivament aquestes dades, perquè posa en manifest "l'esforç del sector per crear un producte de qualitat lligat a l'atractiu cultural i natural" de la comarca. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació