Dimecres, 3 de juliol de 2024
escultura

Les escultures de la Biennal Internacional «envaeixen» la Pobla

Més de 30 escultors mostraran les seves obres en una exposició del Comú de Particulars

Redacció 13 d'octubre de 2017 a les 10:05
Vuit escultors mostraran les seves obres als carrers de la Pobla | Jorge Egea
Els carrers de la Pobla de Segur s'ompliran d'escultures en la Biennal Internacional d'Art. L'exposició, que s'inaugura aquest dissabte, es podrà veure al Comú de Particulars fins l'1 de novembre. La mostra comptarà amb les obres de més d'una trentena d'escultors, vuit dels quals exposaran per diferents carrers de la població. 

L'objectiu de la mostra, que se celebra cada dos anys, és donar a conèixer l'art i, en concret, els escultors tant internacionals com nacionals i, fins i tot, locals. Fins a sis dels escultors que exposaran les seves obres són de la Pobla de Segur. 


La inauguració de la Biennal tindrà lloc aquest dissabte a les dotze del migdia al Comú de Particulars i comptarà amb les intervencions del president de l'espai, Josep Castells, i del comissari de l'exposició, Jorge Egea. A continuació, es farà una visita pel recorregut escultòric de la població juntament amb tots els artistes. 

Al seu temps, la cloenda de la Biennal Internacional d'Art consistira en la Festa del foc, a càrrec de l'escultor Raphaël de Just, el 31 d'octubre a les set del vespre al Pavelló Municipal d'Esports. 
 

Consulta el programa i el mapa de la Biennal

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació