Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

El Tremp perd contra l'Alcarràs (0-3) i continua sense sumar cap punt

El partit correspon a la cinquena jornada, que s'havia de celebrar el diumenge 1 d'octubre

Redacció 13 d'octubre de 2017 a les 10:57
Sis partits, sis derrotes. Aquest és el balanç del Tremp en el primer mes i mig de competició a Segona Catalana. Aquest dimecres, l'equip pallarès ha rebut la visita del líder, l'Alcarràs. Dos gols de De la Iglesia i un de Lorenzo aconseguien que els tres punts viatgessin fins a la plana de Lleida. 

El Tremp tanca la classificació del grup 5 de Segona Catalana amb el caseller a zero. No obstant això, el setzè i el dissetè classificat compten amb quatre i un punts respectivament. Aquest diumenge a les cinc de la tarda al camp del Pedrasanta, l'equip s'enfrontarà al Tàrrega, el vuitè classificat. 


Aquest partit correspon a la cinquena jornada, que s'havia de disputar el diumenge 1 d'octubre, coincidint amb el referèndum d'autodeterminació. La Federació Catalana de Futbol va decidir suspendre els partits previstos per disputar a partir de les dues del migdia de diumenge.

La federació va justificar l'ajornament "per l’especial situació que viu Catalunya i per garantir el bon ordre de les competicions". Aquesta decisió va afectar els partits que havien de jugar el Tremp contra l'Alcarràs i el Rialp, a casa de l'Angulària. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana, grup 5

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació