Futbol

El Tremp empata contra el Tàrrega i suma el primer punt (1-1)

El Pobla perd en la visita a Agramunt (5-2) i un Rialp en ratxa guanya al Bustènit (2-1)

Redacció 16 d'octubre de 2017 a les 10:15
El CF Tremp empata contra el Tàrrega | Pallars Digital
El Tremp ja suma a Segona Catalana. Aquest diumenge va arribar el primer punt a la classificació després d'empatar contra el Tàrrega (1-1). A Tercera Catalana, el Pobla torna d'Agramunt amb una derrota (5-2) i el Rialp suma tres punts després d'imposar-se al Bustènit (2-1).

Al setè partit, el primer punt. Després d'encadenar sis derrotes consecutives, l'empat d'aquest diumenge al Pedrasanta contra el Tàrrega permet els trempolins sumar el primer punt a la classificació. L'equip del Jussà es va avançar al minut 39 gràcies a un gol de Seyfi. Tot i el domini en el joc dels locals, els Tàrrega va aconseguir l'empat en al 73. En els últims minuts, el partit es va posar dur i l'àrbitre va expulsar el jugador del Tremp Durany i el visitant Vargas.

Al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla perd en la seva visita al camp del líder, l'Agramunt. El partit es complicava al minut 1, quan els poblatans van rebre el primer gol de Bouchatab, que acabaria aconseguint un hat trick. El primer gol del Pobla, obra de Sànchez, arribava al minut 39, quan el marcador se situava ja en el 2-0. El mateix jugador va marcar el segon gol dels pallaresos, als deu minuts de la segona part, i que suposava el 3-2.

El Rialp allarga la bona ratxa en guanyar al Bustènit. Després de sis partits jugats el balanç és de dos partits guanyats, dos d'empatats i dos de perduts. Uns resultats que ja han permès als del Sobirà aconseguir els mateixos punts -vuit- que en tota la temporada passada. Aquest diumenge, el Rialp es va imposar al Bustènit (2-1) gràcies als gols de Contel i Ben Yazide. Tot i això, l'home del partit va ser el porter local Benet, que va aturar un penal.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació, i se situa a tres punts del penúltim classificat, l'Albi. Aquest cap de setmana viatja fins a Palau d'Anglesola amb l'objectiu de tornar-ne amb la primera victòria. A Tercerca Catalana, el Pobla, que continua sisè, rebrà la visita del Torà. El Rialp se situa tretzè i la propera jornada jugarà al camp del Verdú.