Diumenge, 7 de juliol de 2024

Derrota del Natural Optics Pallars Tremp a Santa Coloma (67-52)

L’equip pallarès cau a la pista del Bàsquet Neus i suma la quarta derrota de la temporada

Redacció 16 d'octubre de 2017 a les 10:26
Derrota del Natural Optics Pallars Tremp a la pista del Bàsquet Neus de Santa Coloma de Gramanet per 15 punts de diferència (67-52). Després de la victòria del cap de setmana passat a casa davant el Martorell, l’equip ha tornat a perdre i ja suma quatre derrotes en la temporada del seu retorn a Segona Catalana.

El matx va començar igualat, amb anades i vingudes en el marcador, però els locals, amb un major desplegament físic i una pressió defensiva, de seguida van agafar les regnes del partit. Al descans s’hi arribava amb un avantatge local de 16 punts.

A la represa el Tremp va reaccionar i es va arribar a posar a només 9 punts a falta de quatre minuts pel final, però els locals van tornar a posar tot el seu potencial sobre la pista per acabar guanyant el partit de manera relativament còmoda.

Amb una victòria i quatre derrotes, els trempolins se situen a la zona baixa de la classificació. El proper dissabte l’equip rep el Centre Catòlic l’Hospitalet amb l’objectiu de sumar el segon triomf i mirar cap amunt a la classificació.