Dimecres, 3 de juliol de 2024
Aula Universitària

L'Aula Universitària de Tremp arrenca un nou curs amb noves disciplines

Programa setze conferències que s'allargaran fins a final de maig i que tractaran diversos temes

Darío Albert 18 d'octubre de 2017 a les 11:08
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària | ACN
L'Aula Universitària de Tremp (AUT) proposa un curs ple de conferències interdisciplinàries. Dansa, nutrició, pintura, història i el canvi climàtic seran alguns dels temes que es tractaran en les xerrades que tindran lloc cada quinze dies. 

Com afegir temps a la vida? Aquesta és la pregunta que mirarà de respondre el diputat al Parlament de Catalunya i impulsor de la iniciativa de la Reforma Horària, Fabian Mohedano. Ho farà aquest dimecres a partir de les sis de la tarda a l'Epicentre en la segona xerrada del cicle. 


De fet, l'AUT ja van començar el seu programa fa quinze dies amb una conferència ballada a càrrec del coreògraf Toni Jodar, que va exposar l'evolució de la dansa moderna i contemporània al mateix temps que representava els moviments més significatius. 

En total, s'han programat 16 xerrades, que s'allargaran fins a finals de maig. La tutela acadèmia continuarà essent exercida per la Universitat de Lleida, que en vetlla la qualitat i el rigor científic. El cicle de conferències de l'AUT compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 

Consulta el programa de l'AUT

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació