Futbol

Jornada per oblidar per als equips pallaresos de futbol

El Tremp torna golejat de Palau d'Anglesola (5-2), el Pobla perd a casa (3-1) i el Rialp cau contra el Verdú (4-1)

Redacció 23 d'octubre de 2017 a les 10:08
El Tremp tanca la classificació amb un sol punt | Joel Felip
Jornada sense èxit per als tres equips de futbol pallarès. El Tremp torna de Palau d'Anglesola golejat (5-2), el Pobla cau a casa contra el Torà (1-3) i el Rialp es superat pel Verdú (4-1).

El Tremp viatjava al Pla d'Urgell amb la intenció d'aconseguir la primera victòria de la temporada, després que el cap de setmana passat sumés el primer punt de la competició. Davant però, es va trobar amb un equip que el va passar per sobre fins i tot quan, a partir del minut 40, es va quedar amb 10 jugadors. Fernández, al minut 62 i al 85, va ser l'autor dels dos gols trempolins.

La falta d'encert va protagonitzar el partit entre el Pobla i el Torà. El primer gol del matx va arribar a tan sols 17 minuts del final. A partir del minut 73, un gol cada cinc minuts pràcticament, fins arribar al 1-3 del marcador final. Farré va aconseguir el gol dels locals.

El partit del Rialp, que no va aconseguir allargar la bona ratxa de resultats, va tenir un guió completament diferent al del Pobla. Al minut 15, el marcador ja era de 2-0. El següent gol, però, va ser el dels pallaresos, que va arribar al minut 65, tot i que just després arribava la sentència de l'equip local.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació, amb un sol punt. Aquest cap de setmana rebrà el Guissona, el sisè classificat. A Tercera Catalana, el Pobla perd cinc posicions i cau fins a l'onzena plaça. Ara, visitarà el camp del Tornabous. El Rialp continua tretzè i la propera jornada rebrà el Bellcairenc.