Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars Tremp cau en l’últim segon de partit (55-57)

L’equip pallarès perd al pavelló del Juncar davant el Centre Catòlic l'Hospitalet

Redacció 23 d'octubre de 2017 a les 10:49
El Natural Optics Pallars Tremp va sumar la cinquena derrota de la temporada, dissabte al pavelló del Juncar, davant el Centre Catòlic l’Hospitalet. Els trempolins van jugar un bon partit davant un dels rivals més complicats de la categoria però no van poder completar-lo amb una victòria davant el nombrós públic que va presenciar el matx.

El partit va començar de cara i els primer avantatges van ser pels pallaresos, que al primer quart van arribar a dominar el partit per 9 punts (14-5). Al final dels primers deu minuts s’hi arribava amb un 14-8 al marcador. Al segon quart es va produir la reacció visitant, i els de l’Hospitalet van posar-se a només dos punts a l’arribar al descans (25-23).

El tercer període va marcar el partit. Els visitants van aconseguir un parcial de 14 a 20 que va posar el marcador amb un 39-43 per un Centre Catòlic liderat per Moreno. L’últim quart va ser pel Tremp (16-14), però no va ser suficient per endur-se el partit. Al darrer segon, i amb 55 a 55 al marcador, Moreno es va carregar el seu equip a les espatlles per anotar amb una cistella complicada el definitiu 55-57.

Amb aquest resultat el Natural Optics Pallars Tremp continua a la part baixa de la classificació, amb una victòria i cinc derrotes. La propera setmana esdevé clau per l’equip, que viatja a la pista de l’últim classificat, el Nou Esplugues, amb la intenció de sumar el segon triomf de la temporada i refer-se de la decepció de la derrota en l’últim sospir de dissabte.