Dimecres, 3 de juliol de 2024
Procés català

Sort i Tremp acullen actes per explicar el «futur immediat» de Catalunya

Se celebraran aquest vespre i hi participaran les diputades Carmina Castellví i Mireia Boya

Redacció 24 d'octubre de 2017 a les 17:17
Imatge d’arxiu d’un acte polític de la CUP a Sort | CUP
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) impulsarà entre dimarts i dimecres una marató d'actes arreu del territori per explicar el "futur immediat" del país amb l'horitzó de l'aplicació de l'article 155 i el previsible aixecament de la suspensió de la independència. Així ho ha anunciat l'entitat en un comunicat en el qual ha avançat que hi haurà membres del Govern i diputats dels grups parlamentaris independentistes que hi participaran.

L’acte al Pallars tindrà lloc aquesta tarda al cinema La Lira de Tremp, on la diputada pallaresa de Junts pel Sí, Carmina Castellví, oferirà una conferència per explicar les possibles conseqüències de l’aplicació de l’article 155. L’acte tindrà lloc a partir de les 18:30h. Segons l’ANC, la finalitat serà explicar a la ciutadania les eines i mecanismes que s’usaran per afrontar els propers dies, sobretot arrel de l’aprovació de l’article 155 de la Constitució, que preveu acabar amb l’autonomia catalana.


D’altra banda, a Sort, s’ha organitzat un acte informatiu a càrrec de la diputada de la CUP, Mireia Boya, i un membre del secretariat nacional del partit. Serà aquest vespre a les 20h a Casa Xorret i es parlarà, com a Tremp, de la situació política actual a Catalunya. Abans, a les 19h, la formació cupaire realitzarà una assemblea plenària a la capital del Sobirà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació